Brownsberg
Blijf op de hoogte en volg Kim
14 April 2008 | Suriname, Paramaribo
Ook is het heerlijk vertoeven hier, met fantastisch lekker eten, niet zo pittig en heet als ik verwacht had.
Zo nu ga ik weer, want nog een hoop te regelen en te doen vandaag.
Tot ziens!
14 April 2008 - 13:53
Lotte:
He Kim,
Geniet nog even van je vakantie. Leuk dat je veel tripjes aan't maken bent en zo te lezen maak je wel de chique tripjes met luxe slaapplaatsen...
Nog wat tips om te eten, voor zover je er nog niet bent geweest: Chi Min en als je trek hebt in een kroket, dat nederlandse tentje t.o. thorarica. In de waag kan je erg lekker eten. en er zijn er natuurlijk wel meer, maar daar ben ik de namen even van vergeten.
Lees vast snel wel weer een berichtje van je.
Groetjes Lotte -
14 April 2008 - 20:33
Rachel:
Hoi hoi,
Klinkt allemaal goed daar, erg mooie foto's. Fijn dat je je paspoort hebt gevonden.
Heel veel plezier met je ouders.
Rachel
P.S. kan je al wat surinaams? -
15 April 2008 - 07:29
Nienke:
He Kim,
ziet er heerlijk uit daar! Geniet nog even van je vrije dagen met je familie!
Liefs Nienke -
15 April 2008 - 13:34
Joyce Van Gulik:
Hey Kim!
Hebben van de week een kaartje van jullie gehad. Bedankt! Vroeg me al af wanneer jij nu precies ging. Maar zo te horen heb je het harstikke leuk. Ben je daar met een medestudent of alleen? En je ouders, hoelang blijven die? Wat ging je daar nu precies doen? In een ziekenhuis of zo iets? Ben je daar al begonnen? Spannend allemaal hoor!
Zelf ga ik 11 juli naar Curacao. Schiet ook alweer aardig op.
Groetjes aan de rest en veel succes! -
16 April 2008 - 18:58
Joke:
Hallo reizigers,
Wat een mooie natuur,heel anders dan
Nederland.En het klimaat???
Vanmorgen moest ik de autoruit krabben.
Geniet ervan.
groeten vanuit Limburg